Lillestrøm SK

Utstyr

Utstyr

Alle lag i LSK får dekket noe utstyr til trening og kamp.

Alle får baller, kjegler og vester til treninger. Lagene kan selv supplere med det ønsker men må da dekke kjøpene av dette fra egen lagkasse.

Drakter til keepere og spillere lånes ut fra klubben, men må leveres tilbake ved endt sesong. Drakter som mistes må erstattes av laget, pris pr. mistet drakt er kr. 500.

Shorts, leggskinn, strømper og sko står spillerne selv for innkjøp av.

Bestilling/kjøp av LSK produkter.

Bente har sluttet hos LSK (10. november 2016) og i den forbindelse vil all handel av disse varene foregå på G-Max Strømmen Storsenter. De skal ha alle produkter som har vært i sortimentet hos UA og de samme rabattene. Det er mange lagledere som kommer innom å kjøper produkter til enkeltspillere, dette gjøres nå direkte hos G-Max.

Sortiment:
Kampshorts, strømper, Parigi, dressen Striker som vil være den vi skal satse på de neste 2 år finnes i alle str der. Vi kan fortelle dere at Strikeren vil få et tilleggsprodukt og det er en jakke m/ glidelås som vil komme tidlig i 2017. 

Lager:
G-Max har mange produkter på sitt eget lager og kan derfor ikke fylle dette opp med våre varer. De har alle størrelser, men om det kommer en lagsbestilling på 10-20 stk kan dette ende med at dere ikke får med alt der og da, men resterende varer ligger på lager på Åkrene slik at dette skal kunne mottas innen 2 dager. De som skal kjøpe til lag og hvor dette skal belastes lagskonto så må man levere en rekvisisjon med produktnavn, antall, str og lagsnavn som fåes av Kenneth.

Bestilling av trenerutstyr:
Årgangsansvarlig sender bestilling til Kenneth som lager rekvisjonser for bruk hos G-Max.
 

 

 
Kenneth Olsen
Utstyrsansvarlig i LSK UA


LSK Ungdomsavdelingen
ua@lsk.no

 

C J Hansens vei 7
2007 Kjeller

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift